сряда, август 26, 2015

ДВЕ БРАДИ (литературно-музикален джем сешън) ###Funcity###

Пригответе се! Този петък в седем часа пърформансът "Две бради" ще гостува на варненския фестивал Funcuty. В него две от брадите на българската литература, Стефан Икога и Иван Димитров, ще изпълняват свои стихотворения и разкази, докато междувременно правят музика на живо.

И тъй като джем сешънът, дори когато е литературно-поетичен, е отворена форма, Стефан и Иван ще ви предложат любезно и леко свенливо да излезете на сцената и да прочетете техни неща.

Елате да джемим!

Стефан Икога е двайсет и пет годишен, градски човек, който с удоволствие пише каквото му е на сърце. Тази година спечели фестивала София Поетики, а съвсем скоро ще излезе дебютната му книга, която все още няма заглавие, но има съдържание, част от което ще прочете, изпее и изтанцува на фестивала (няма да танцува, споко)

Иван Димитров е писател, музикант, фотограф и още някакви други неща. Автор е на четири книги с поезия, проза и драматургия, на две поставени пиеси и на няколко песни, които най-вероятно никога няма да запише поради мързел. Участвал е в няколко поетични пърформанса и е радостен да сподели с вас, че скоро вторият му роман "Софийски дует" ще бъде публикуван от издателска къща "Жанет-45" (няма да танцува от радост пред вас, не се притеснявайте).


Няма коментари: